Njoftim për shtyp për stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Rubik , më datat 22-23/12/2018 nga ora 05:00 deri më 07:00

Njoftim për shtyp për stakim të linjës AES – Cërrik në N/Stacionin Elbasan 5, më datë 20/12/2018 nga ora 09:00 deri më 13:00
December 20, 2018
Treguesit energjitik kryesorë per sistemin e transmetimit ne vitin 2018
December 28, 2018

Njoftim për shtyp për stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Rubik , më datat 22-23/12/2018 nga ora 05:00 deri më 07:00 

 

Për punime në kuadër të implementimit të projektit të rehabilitimit të N/Stacionit Rubik, më datat 22-23/12/2018 nga ora 05:00 deri në orën 07:00, stakohen dhe tokëzohen: Linja Rubik – Ulëz, Linja Rubik – Rrëshen, Linja Rubik – Reps, Transformatori 7.5 MVA në N/Stacionin Rubik, si dhe Zbarrat 110kV në N/Stacionin Rubik.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacionet Rubik, Rrëshen, Kacinar, Hec – i Ura e Fanit, si dhe disa  zona në rrethin e Mirëditës më datat 22-23/12/2018 nga ora 05:00 deri në orën 07:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube