Njoftim për shtyp për stakim të Zbarrave 110KV në N/Stacionin Lac, më datë 11/12/2018 nga ora 13:00 deri më 14:00

Njoftim për shtyp për stakim të linjës Komsi Burrel – Hec Cerrunje, më datë 26/11/2018 nga ora 06:00 deri më 09:00
November 26, 2018
Njoftim për shtyp për stakim të Zbarrave 110KV në N/Stacionin Rubik, më  15/12/2018 ora 05:00 deri më 09:00
December 13, 2018

Njoftim për shtyp për stakim të Zbarrave 110KV  në N/Stacionin Lac, më datë 11/12/2018 nga ora 13:00 deri më 14:00

Në kuadër të punimeve në N/Stacionin Lac 2, më datë 11/12/2018 nga ora 13:00 deri në orën 14:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 110kV në N/Stacionin Lac2 dhe Transformatori në  N/Stacionin Lac2.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike  disa zona në rrethin e Kurbinit,  më datë 11/12/2018 nga ora 13:00 deri në orën 14:00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube