Njoftim për shtyp për stakim të linjës Selitë – Tirana2 në N/stacionin Selitë,  më datë 19/01/2019 nga ora 04:00 deri më 06:00 

Njoftim për shtyp për stakim të linjës Komsi Burrel – Hec Cërrunjë (Klos), më datë 16/01/2019 nga ora 07:30 deri në orën 10:30 dhe më datë 17/01/2019 nga ora 07:30 deri më 10:30
January 15, 2019
Njoftim për shtyp për punime në N/stacionin Laç 2,  më datat 21-23/01/2019 nga ora 08:00 deri më 17:00 
January 18, 2019

Njoftim për shtyp për stakim të linjës Selitë – Tirana2 në N/stacionin Selitë,  më datë 19/01/2019 nga ora 04:00 deri më 06:00 

Për punime në N/Stacionin Selitë do të stakohen dhe tokëzohen linja  Selite – Tirana 2 si dhe Zbarrat Seksionin i dytë në N/Stacionin Selite më datë 19/01/2019 nga ora 04:00 deri me 06:00.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike Fidrat F23, F25+26, F34 në N/Stacionin Selitë, si edhe disa zona në rrethin Tiranë më datë 19/01/2019 nga ora 04:00 deri me 06:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube