Njoftim për shtyp për stakim të linjës Peshkopi – Fush Aliaj, më datat 15 – 16 dhe 19-21/11/2018 nga ora 08:00 deri më 16:30

Projekti : “Linja ajrore 220 kV me dy qarqe Tirana2 – Rrashbull dhe unaza 110 kV e Tiranes”
November 14, 2018
Njoftim për shtyp për stakim të Linjës Komsi Burrel – HEC Cerrunjë, më datat 22/11/2018 nga ora 08:00 deri më 11:00 dhe 26/11/2018 nga ora 14:00 deri në orën 17:00
November 21, 2018

Njoftim për shtyp për stakim të linjës Peshkopi – Fush Aliaj, më datat 15 – 16 dhe 19-21/11/2018 nga ora 08:00 deri më 16:30

 

Në kuadër të punimeve për linjën e Hec – it Sera 4 (Arras), si masë sigurie më datat 15-16 dhe 19-21/11/2018 nga ora 08:00 deri në orën 16:30 do të stakohet dhe tokëzohet linja Peshkopi – Fush Aliaj.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacionet Fush Aliaj, Hec – i Arras si dhe disa zonat në rrethin e Dibrës, më datat 15-16 dhe 19-21/11/2018 nga ora 08:00 deri në orën 16:30.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube