Njoftim për shtyp për stakim të linjës Komsi Burrel – Hec Cërrunjë (Klos), më datë 16/01/2019 nga ora 07:30 deri në orën 10:30 dhe më datë 17/01/2019 nga ora 07:30 deri më 10:30

Njoftim për shtyp për stakim avarie të Trasnsformatorit në N/Stacionin Farkë, më datë 14/01/2019 nga ora 05:00 deri më 06:00 
January 13, 2019
Njoftim për shtyp për stakim të linjës Selitë – Tirana2 në N/stacionin Selitë,  më datë 19/01/2019 nga ora 04:00 deri më 06:00 
January 18, 2019

Njoftim për shtyp për stakim të linjës Komsi Burrel – Hec Cërrunjë (Klos), më datë 16/01/2019 nga ora 07:30 deri në orën 10:30 dhe më datë 17/01/2019 nga ora 07:30 deri më 10:30.

 

Për punime në kuadër të punimeve për linjën 110kV të Hec Darsi do të stakohet dhe tokëzohet linja  Komsi Burrel – Hec Cërunjë (Klos) më datë 16/01/2019 nga ora 07:30 deri në orën 10:30 dhe më datë 17/01/2019 nga ora 07:30 deri më 10:30  si dhe Fidrat Klos dhe Impianti Klon në N/Stacionet Suc më datat 16/01/2019 nga ora 08:00 deri me 16:30.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacionet Suc dhe Hec – i Klos dhe disa zona në rrethin e Mat më datë 16/01/2019 nga ora 07:30 deri në orën 10:30 dhe më datë 17/01/2019 nga ora 07:30 deri më 10:30, si edhe disa zona në rrethin Burrel më datë 16/01/2019 nga ora 08:00 deri me 16:30.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube