Njoftim për shtyp për stakim të Linjës Burrel – HEC Cerrunjë, më datat 08/11/2018 nga ora 08:00 deri më 11:00 dhe 11/11/2018 nga ora 14:00 deri në orën 17:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të Traktit 35kV në N/Stacionin Tirana1, më datë 03/11/2018 nga ora 03:00 deri më 06:00
November 2, 2018
Njoftim për shtyp për punime për shtrimin e përcjellësit në Traktin 400kV Hec Koman, më datat 09-10/11/2018 nga ora 08:30 deri më 16:30
November 9, 2018

Njoftim për shtyp për stakim të Linjës Burrel – HEC Cerrunjë, më datat 08/11/2018 nga ora 08:00 deri më 11:00 dhe 11/11/2018 nga ora 14:00 deri në orën 17:00

 

Në kuadër të punimeve për linjën 110kV të HEC Darsi, më datat 08/11/2018 nga ora 08:00 deri më 11:00 dhe 11/11/2018 nga ora 14:00 deri në orën 17:00 do të stakohet dhe tokëzohet linja Burrel – HEC Cerrunjë.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacionet Suc dhe HEC Klos ndërsa zona që mbeten pa energji elektrike janë në rrethin e Matit, më datat 08/11/2018 nga ora 08:00 deri më 11:00 dhe 11/11/2018 nga ora 14:00 deri në orën 17:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube