Njoftim për shtyp për stakim të linjës Burrel – Elbasam në N/Stacionin Çimento Elbasan, më datat 09-10/01/2019 nga ora 08:00 deri më 16:30

Njoftim për shtyp për stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Rubik , më datë 05/01/2019 nga ora 05:00 deri më 07:00 
January 3, 2019
Njoftim për shtyp për stakim avarie të Trasnsformatorit në N/Stacionin Farkë, më datë 14/01/2019 nga ora 05:00 deri më 06:00 
January 13, 2019

Njoftim për shtyp për stakim të linjës Burrel – Elbasam në N/Stacionin Çimento Elbasan, më datat 09-10/01/2019 nga ora 08:00 deri më 16:30 

 

Për punime të shtrimit të fibrës optike të linjës Burrel – Elbasan, më datat 09-10/01/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30, stakohen dhe tokëzohen: Linja Burrel – Elbasan si dhe linja 6kV te Fidrit F8 Funar në N/Stacionin Çimento Elbasan.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa  zona në rrethin e Elbasanit  më datat 09-10/01/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube