Njoftim për Shtyp – Për stakim të domosdoshëm të linjës Kalimash – Kukës, në datë 21/02/2019 nga ora 09:00 deri në orën 12:00

Teknologjia fotovoltaike, MIE diskuton masat për përshtatjen optimale me rrjetin
February 20, 2019
Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Shkozet, në datë 22/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
February 21, 2019

Njoftim për Shtyp – Për stakim të domosdoshëm të linjës Kalimash – Kukës, në datë 21/02/2019 nga ora 09:00 deri në orën 12:00

 

Për arsye stakimi të domosdoshëm, zëvendësim izolatorësh të dëmtuar, në datë 21/02/2019 nga ora 09:00 deri në orën 09:05 dhe në orën 12:00 me 12:05 do të stakohet dhe tokëzohet linja Fushë Arrëz – Kalimash dhe nga ora 09:00 deri në orën 12:00 do të stakohet dhe tokëzohet linja Kalimash– Kukësh Rexhepaj ( pa ndërprerje energjie ) .

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Kalimash, Kalimash Tunel, Krumë, Kukës Rexhepaj, Hec –et Bele, Pobreg, Cernaleve si dhe disa zona në Rrethin e Kukësit në intervalin kohor 09:00-09:05 dhe 12:00-12:05.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube