Njoftim për Shtyp për stakim të domosdoshëm për riparim të fibrës optike të linjës HEC Vau Dejës – HEC Ashta 1, në datë 14/02/2019 nga ora 09:00 deri në orën 18:00

Njoftim për Shtyp për stakim të detyruar diktuar në gjendje emergjence, të Linjes Komsi Burrel – Hec Cërrunjë (Klos), në datë 13/02/2019 nga ora 11:30 deri në orën 15:00
February 13, 2019
Punime për shtrirjen e përcjellësve në Linjën Laç 1 – Laç 2, në datat 18-19/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 17:00
February 17, 2019

Për stakim të domosdoshëm për riparim të fibrës optike të linjës HEC Vau Dejës – HEC Ashta 1, në datë  14/02/2019 nga ora 09:00 deri në orën 18:00 

Për stakim të domosdoshëm për riparimin e fibrës optike të linjës HEC Vau Dejës – HEC Ashta 1, në datë 14/02/2019 nga ora 09:00 deri në orën 18:00 do të stakohet dhe tokëzohet linja HEC Vau Dejës – HEC Ashta 1 si dhe Fidrat: Ashta 1, Lavatrice dhe Hajmel në N/Stacionin Vau Dejës.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike disa zona në Rrethin e Shkodrës në datë 14/02/2019 nga ora 09:00 deri në orën 18:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube