Njoftim për shtyp për stakim të domosdoshëm për eleminim problematike në N/Stacionin Jagodinë, më 06/09/2018 ora 10:00 deri më 12:00

Njoftim për shtyp për remonte në N/Stacionin Ulëz, më 23/08/2018 ora 08:00 deri më 15:00
August 22, 2018
Njoftim për shtyp për remonte të planifikuar në N/Stacionin Farkë, më 12/09/2018 ora 03:30 deri më 07:00
September 12, 2018

Njoftim për shtyp stakim të domosdoshëm për eleminim problematike në N/Stacionin Jagodinë, më 06/09/2018 ora 10:00 deri më 12:00

 

Për eleminimin e problematikesmë datë 06/09/2018 nga ora 10:00 deri në orën 12:00 do të stakohet dhe tokezohet Transformatori i Fuqisë në N/Stacionin Jagodinë

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disazona në rrethin e Fierit si dhe fidrat e fshatrave në N/Stacionin Jagodine, Beline, Kallm, Suku, Roskovec dhe Marinez, më datë 06/09/2018 nga ora 10:00 deri në orën 12:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube