Njoftim per shtyp, per stakim te detyruar te Zbarrave 35kV te AT2 ne Tirana 1 220kV nga OST

Njoftim për shtyp për remonte në N/Stacionin Elbasan , më 20/06/2018 ora 08:00 deri më 17:00
June 19, 2018
Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara në N/Stacionin Elbasan , më 21/06/2018
June 20, 2018

Njoftim per shtyp, per stakim te detyruar te Zbarrave 35kV te AT2 ne Tirana 1 220kV nga OST

 

Neser ne daten 20/06/2018 nga ora 01:00’ deri ne oren 05:00’, Stakohen e tokezohen Zbarrat 35kV te AT2 ne Tirana 1 220kV,

– stakim te Tirana 1 220kV – Kinostudio,
– stakim te Tirana 1 220kV – Tirana 2 35/6kV (Karbit), per riparimin e demtimeve nga shkarkimet ne keto zbarra.

Gjate kesaj periudhe kohe mbetet pa energji elektire:
– N/stacionet Kinostudio, Lanabregas, Qaf Molle,
– Hec-i Lanabregas, Pompat e Ujesjellesit e Subjektet 35/04kV, N/stacioni Tirana2 (Karbit) si dhe disa
– Zona pa energji ne Rrethin Tirane.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube