Njoftim per shtyp, per stakim te detyruar ne kushte avarie, te L110-22/2 Tirana 1 220kV – Uzina Traktori, per eliminimin e nje kontakti te dobet

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionet Cërrik, Metalurgji 3 dhe të Traktit 110kV në N/Stacionin Fibër, e të Linjës110kV Elbasan 220kV – Metalurgji 3- Fibër, në datat 08 -09 Korrik
July 5, 2019
Njoftim për stakim të Linjës 220kV dyfishe Koman – Kolaçem – Tirana 2, për shtrimin e troisit, në datat 08 – 09 Korrik 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
July 7, 2019

Njoftim per shtyp, per stakim te detyruar ne kushte avarie, te L110-22/2 Tirana 1 220kV – Uzina Traktori, per eliminimin e nje kontakti te dobet

Operatori i Sistemit të Transmetimit ju informon se ne daten 06/07/2019 nga ora 03:30’ deri ne oren 05:30’ do të stakohet linja L110-22/2 Tirana 1 220kV – Uzina Traktori, si dhe stakim te Zbarave 110 kv seksioni lll, stakim i  detyruar ne kushte avarie per eliminimin e nje kontakti te dobet, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

Rrethin TiraneZona prane Depos se Ujit ,Zona prane Senatoriumit

Furnizim dytesor per Qytet Studenti ,Antenat e televizioneve ne Dajt, Vilat qeveritare ne dajt,Televizioni News 24. Garda 

Kodra e Priftit, ShkozeZona prane Depos se Ujit, Rr Todi Shkurti (prane pallateve Grand) Kodra e Metallve

Zona FarkeZona rreth Qytet Studenti Rr. KokoNozve, Shkoze(pjeserisht)

Kodra e kokonozeve,Ish Parku Komunal,Pallate prane Oxhakut te shkolla e Bashkuar, Porcelani

Rr. Pasho Hysi, Kryegjyshata, Poligrafiku, Burgu 325

Zona Uzina Traktorit, Shkoze(pjeserisht)

Arkivi, Shkoze 2, Instrumentali, Reparti 8802

Uzina Gjeologjike, Shkoze 2

Privat/ UPNA, Firma e Betonit Sina 98

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube