Njoftim për shtyp për stakim avarie të Trasnsformatorit në N/Stacionin Farkë, më datë 14/01/2019 nga ora 05:00 deri më 06:00 

Njoftim për shtyp për stakim të linjës Burrel – Elbasam në N/Stacionin Çimento Elbasan, më datat 09-10/01/2019 nga ora 08:00 deri më 16:30
January 8, 2019
Njoftim për shtyp për stakim të linjës Komsi Burrel – Hec Cërrunjë (Klos), më datë 16/01/2019 nga ora 07:30 deri në orën 10:30 dhe më datë 17/01/2019 nga ora 07:30 deri më 10:30
January 15, 2019

Njoftim për shtyp për stakim avarie të Trasnsformatorit në N/Stacionin Farkë, më datë 14/01/2019 nga ora 05:00 deri më 06:00 

 

Për punime, pas konstatimit të problematikës së shfaqur, më datë 14/01/2019 nga ora 05:00 deri në orën 06:00, stakohet dhe tokëzohet Transformatori i Fuqisë në N/Stacionin Farkë.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa  zona në rrethin e Tiranës  më datë 14/01/2019 nga ora 05:00 deri në orën 06:00.

 

 

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube