Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara të N/Stacionin Tec Fier, më 28/06/2018 nga ora 09:00 deri më 13:00

Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara në N/Stacionin Koplik, më 28/06/2018 nga ora 09:00 deri më 13:00
June 28, 2018
Ankesat e subjekteve
July 2, 2018

Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara të N/Stacionin Tec Fier, më 28/06/2018 nga ora 09:00 deri më 13:00

 

Për punime të remonteve të planifikuara, më datë 28/06/2018 nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do të stakohen dhe tokezohen Traktet 35kV te linjave 30kV në N/Stacionin Tec Fier.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Fier, më datë 28/06/2018 nga ora 09:00 deri në orën 13:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube