Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara të linjave 220kV , më 22/06/2018 nga ora 10:00 deri më 16:00

Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara në N/Stacionin Elbasan , më 21/06/2018
June 20, 2018
Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara në N/Stacionin Koplik, më 28/06/2018 nga ora 09:00 deri më 13:00
June 28, 2018

Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara të linjave 220kV , më 22/06/2018 nga ora 10:00 deri më 16:00

 

Për punime të remonteve të planifikuara, më datë 22/06/2018 nga ora 10:00 deri në orën 16:00 do të stakohen dhe tokezohen linjat Koman – Tirana2, dhe Kolacem – Tirana 2, për masë sigurie stakohen dhe tokëzohen Fidrat Gurez në N/stacionin Fush Kuqe, Fidrin Fushkuqe në N/stacionin Fush Kuqe, Fidrin Gore në N/stacionin Fush Kuqe dhe Fidrin F3 në N/stacionin Mamurras.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Kurbinit, më datë 22/06/2018 nga ora 10:00 deri në orën 16:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube