Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara në N/Stacionin TEC Fier, më 21/06/2018 ora 09:00 deri më 13:00

RREGULLAT PËR MEKANIZMIN BALANCUES
June 19, 2018
Njoftim për shtyp për remonte në N/Stacionin Elbasan , më 20/06/2018 ora 08:00 deri më 17:00
June 19, 2018

Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara në N/Stacionin TEC Fier, më 21/06/2018 ora 09:00 deri më 13:00

 

Për punime të remonteve të planifikuara, më datë 21/06/2018 nga ora 09:00 deri në orën 13:00  do të stakohet dhe tokëzohet Trakti 35kV në N/Stacionin TEC Fier si dhe Linja Fier – Patos.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike subjekti APM Albstar, N/Stacionet Patos, Matke e Pobrat si dhe disa zona në rrethin e Fierit, të Beratit dhe të qytetit Roskovec, më datë 21/06/2018 nga ora 09:00 deri në orën 13:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube