Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara në N/Stacionin Koplik, më 14/06/2018 ora 08:00 deri më 17:00

Njoftim për shtyp për realizimin e investimeve në N/Stacionin Fierzë
June 7, 2018
RREGULLAT PËR MEKANIZMIN BALANCUES
June 19, 2018

Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara në N/Stacionin Koplik, më 14/06/2018 ora 08:00 deri më 17:00

 

Për punime të remonteve të planifikuara, më datë 14/06/2018 nga ora 08:00 deri në orën 17:00  do të stakohet AutoTransformatori 90MVA  dhe Transformatori 25MVA në N/Stacionin Koplik (Bogiq), si dhe Traktet 35kV.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacionet Shkodra3, Vrake, Dobrac, Koplik, Bajze, Bukpalaj, Koplik, kabinat Petershan, Visi dhe Hot  si dhe disa zona në rrethin e Shkodrës, më datë 14/06/2018 nga ora 08:00 deri në orën 17:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube