Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara në N/Stacionin Elbasan , më 21/06/2018

Njoftim per shtyp, per stakim te detyruar te Zbarrave 35kV te AT2 ne Tirana 1 220kV nga OST
June 19, 2018
Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara të linjave 220kV , më 22/06/2018 nga ora 10:00 deri më 16:00
June 21, 2018

Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara në N/Stacionin Elbasan , më 21/06/2018

Për punime të remonteve të planifikuara, më datë 21/06/2018 nga ora 09:00 deri në orën 09:05 dhe nga ora 12:00 deri ne oren 12:05  do të stakohen dhe tokezohen Zbarrat 35 kV në N/Stacionin Elbasan.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Elbasanit, më datë 21/06/2018 nga ora 09:00 deri në orën 09:05 dhe nga ora 12:00 deri ne oren 12:05.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube