Njoftim për shtyp për remonte të planifikuar të Linjës Ballsh – Krahes – Memaliaj, më 18/09/2018 ora 08:00 deri më 15:30.

Njoftim për shtyp për remonte të planifikuar në N/Stacionin Fushë Krujë, më 14/09/2018 ora 03:30 deri më 07:00
September 12, 2018
Njoftim për shtyp për punime rehabilitimi të Linjës Laç1 – Laç2 , më 17-18/09/2018 ora 08:00 deri më 17:00.
September 16, 2018

Njoftim për shtyp për remonte të planifikuar të Linjës Ballsh – Krahes – Memaliaj, më 18/09/2018 ora 08:00 deri më 15:30

 

Për punime të remonteve të planifikuara, më datë 18/09/2018 nga ora 08:00 deri në orën 15:30  do të stakohet dhe tokëzohet Linja Ballsh – Krahes – Memaliaj.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacioni Krahes si dhe disa zona në rrethin e Gjirokastrës, më datë 18/09/2018  nga ora 08:00 deri në orën 15:30.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube