Njoftim për shtyp për remonte të planifikuar në N/Stacionin Fushë Krujë, më 14/09/2018 ora 03:30 deri më 07:00

Njoftim për shtyp për remonte të planifikuar në N/Stacionin Farkë, më 12/09/2018 ora 03:30 deri më 07:00
September 12, 2018
Njoftim për shtyp për remonte të planifikuar të Linjës Ballsh – Krahes – Memaliaj, më 18/09/2018 ora 08:00 deri më 15:30.
September 16, 2018

Njoftim për shtyp për remonte të planifikuar në N/Stacionin Fushë Krujë, më 14/09/2018 ora 03:30 deri më 07:00

 

Për punime të remonteve të planifikuara, më datë 14/09/2018 nga ora 03:30 deri në orën 07:00  do të stakohet dhe tokëzohet Zbarrat në N/Stacionin Fushë Krujë si dhe stakim të Transformatorit në N/Stacionin Fushë Krujë.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Krujës, më datë 14/09/2018  nga ora 03:30 deri në orën 07:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube