Njoftim për shtyp për remonte të planifikuar në N/Stacionin Farkë, më 12/09/2018 ora 03:30 deri më 07:00

Njoftim për shtyp për stakim të domosdoshëm për eleminim problematike në N/Stacionin Jagodinë, më 06/09/2018 ora 10:00 deri më 12:00
September 4, 2018
Njoftim për shtyp për remonte të planifikuar në N/Stacionin Fushë Krujë, më 14/09/2018 ora 03:30 deri më 07:00
September 12, 2018

Njoftim për shtyp për remonte të planifikuar në N/Stacionin Farkë, më 12/09/2018 ora 03:30 deri më 07:00

Për punime të remonteve të planifikuara, më datë 12/09/2018 nga ora 03:30 deri në orën 07:00  do të stakohet dhe tokezohet Zbarrat në N/Stacionin Farkë si dhe tokëzim të linjës Ibë – Farkë.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Tiranës, më datë 12/09/2018  nga ora 03:30 deri në orën 07:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube