Njoftim për shtyp për remont të planifikuara të Zbarrave në N/Stacionin Fush Krujë, më 09/10/2018 ora 03:30 deri më 07:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuara të linjës Fush Krujë – Krujë, më 08/10/2018 ora 09:00 deri më 15:00
October 8, 2018
Njoftim për shtyp për realizimin e punimeve të rehabilitimit të Linjës Laç1 – Laç2, më 08/10/2018 ora 09:00 deri më 11:00
October 8, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuara të Zbarrave në N/Stacionin Fush Krujë, më  09/10/2018 ora 03:30 deri më 07:00

 

Për punime për remont të planifikuar të Zbarrave në N/Stacionin Fush Krujë, më datë 09/10/2018 nga ora 03:30 deri në orën 07:00  do të stakohen dhe tokëzohen  Zbarrat dhe Transformatori i Fuqisë në N/Stacionin Fush Krujë.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Krujës, më datë 09/10/2018 nga ora 03:30 deri në orën 07:00 .

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube