Njoftim për shtyp për remont të planifikuara të linjës Tirana 2 – Selitë, më 23/11/2018 ora 04:00 deri më 07:00

Njoftim për shtyp për stakim të Linjës Komsi Burrel – HEC Cerrunjë, më datat 22/11/2018 nga ora 08:00 deri më 11:00 dhe 26/11/2018 nga ora 14:00 deri në orën 17:00
November 21, 2018
Njoftim për shtyp për stakim të linjës Komsi Burrel – Hec Cerrunje, më datë 26/11/2018 nga ora 06:00 deri më 09:00
November 26, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuara të linjës Tirana 2 – Selitë, më  23/11/2018 ora 04:00 deri më 07:00

 

Për punime për remont të planifikuar, më datë 23/11/2018 nga ora 04:00 deri në orën 07:00  do të stakohet dhe tokëzohet linja Tirana 2 – Selitë si dhe për masë sigurie stakim dhe tokëzim të Fidrit F5 në N/Stacionin Tec Kombinat.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Tiranës, më date 23/11/2018 nga ora 04:00 deri në orën 07:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube