Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të Traktit 35kV në N/Stacionin Tirana1, më datë 03/11/2018 nga ora 03:00 deri më 06:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar linjës Fushë Arrëz – Reps, më datë 30/10/2018 nga ora 08:00 deri më 16:00
October 29, 2018
Njoftim për shtyp për stakim të Linjës Burrel – HEC Cerrunjë, më datat 08/11/2018 nga ora 08:00 deri më 11:00 dhe 11/11/2018 nga ora 14:00 deri në orën 17:00
November 7, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të Traktit 35kV në N/Stacionin Tirana1, më datë 03/11/2018 nga ora 03:00 deri më 06:00

Për punime remonti të planifikuar të Traktit 35kV në N/Stacionin Tirana1,  më datë 03/11/2018 do të stakohet dhe tokëzohet Traktit 35kV i  linjës Tirana 1 – Kinostudio në N/Stacionin Tirana 1, nga ora 03:00 deri në orën 06:00.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Tiranës, më datë 03 /11/2018  nga ora 03:00 deri në orën 06:00.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube