Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Rrazhbull – Sallmone (Sukth), më 24/09/2018 ora 09:00 deri më 15:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Rrazhbull – Spitallë (Porto Romano 2), më 25/09/2018 ora 09:00 deri më 15:00
September 23, 2018
Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Kavajë – Rrazhbull, më 26/09/2018 ora 09:00 deri më 15:00
September 23, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Rrazhbull – Sallmone (Sukth), më 24/09/2018 ora 09:00 deri më 15:00

 

Për punime remonti të planifikuar, më datat 24/09/2018 nga ora 09:00 deri në orën 15:00  do të stakohet dhe tokëzohet linja Rrazhbull – Salmone (Sukth).

 

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacionet Sallmone (Sukth) si dhe disa zona në rrethin Durrës – Shijak, më datat 24/09/2018  nga ora 09:00 deri në orën 15:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube