Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjes Korҫë –Hec Cemericë, më datat 17 – 18 /10/2018 ora 08:00 deri më 16:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjes Korҫë – Ersekë – Hec Langaricë, më datë 17/10/2018 ora 09:00 deri më 15:00
October 15, 2018
Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjes Kalimash – Tunel Kalimash, më datë 16 /10/2018 ora 08:00 deri më 16:00
October 15, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjes Korҫë –Hec Cemericë, më datat 17 – 18 /10/2018 ora 08:00 deri më 16:00

 

Për punime remonti të planifikuar të linjës Korҫë – Hec Cemericë, më datat 17 -18/10/2018 nga ora 08:00 deri në orën 16:00  do të stakohet dhe tokëzohet linja Korҫë – Hec Cemericë.

 

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Korcës / Hec Cemericë, më datat 17 -18 /10/2018  nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube