Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Koman – Vau Dejës, më 02/10/2018 ora 09:30 deri më 18:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fush Krujë – Laҫ1, më 27/09/2018 ora 09:00 deri më 15:00
September 26, 2018
Njoftim për shtyp stakim të Celësave në N/Stacionin Tirana1, më 03/10/2018 ora 01:00 deri më 05:00
October 2, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Koman – Vau Dejës, më 02/10/2018 ora 09:30 deri më 18:00

 

 

Për punime remont të planifikuar te linjës Koman – Vau Dejës, më datë 02/10/2018 nga ora 09:30 deri në orën 18:00  do të stakohet dhe tokëzohet Fidri F1 ne N/Stacionin Koman.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Shkodrës, më datë 02/10/2018  nga ora 09:30 deri në orën 18:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube