Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Kavajë – Rrazhbull, më 26/09/2018 ora 09:00 deri më 15:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Rrazhbull – Sallmone (Sukth), më 24/09/2018 ora 09:00 deri më 15:00
September 23, 2018
Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fush Krujë – Laҫ1, më 27/09/2018 ora 09:00 deri më 15:00
September 24, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Kavajë – Rrazhbull, më 26/09/2018 ora 09:00 deri më 15:00

 

Për punime remont të planifikuar, më datë 26/09/2018 nga ora 09:00 deri në orën 15:00  do të stakohet dhe tokëzohet linja Kavajë – Rrazhbull.

 

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacioni Golem si dhe disa zona në rrethin Kavajë, më date 26/09/2018  nga ora 09:00 deri në orën 15:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube