Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjes Kalimash – Tunel Kalimash, më datë 16 /10/2018 ora 08:00 deri më 16:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjes Korҫë –Hec Cemericë, më datat 17 – 18 /10/2018 ora 08:00 deri më 16:00
October 15, 2018
Njoftim për shtyp për realizimin e punimeve në N/Stacionin Laç2, më 15/10/2018 ora 14:30 deri më 16:30
October 15, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjes Kalimash – Tunel Kalimash, më datë 16 /10/2018 ora 08:00 deri më 16:00

 

Për punime remont të planifikuar të linjës Kalimash – Tunel Kalimash, më datë 16/10/2018 nga ora 08:00 deri në orën 16:00  do të stakohet dhe tokëzohet linja Kalimash – Tunel Kalimash.

 

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Kukësit, më datë 16 /10/2018  nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube