Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fush Krujë – Laҫ1, më 27/09/2018 ora 09:00 deri më 15:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fier- Rrazhbull, më 27/09/2018 ora 08:00 deri më 15:00
September 26, 2018
Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Koman – Vau Dejës, më 02/10/2018 ora 09:30 deri më 18:00
October 2, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fush Krujë – Laҫ1, më 27/09/2018 ora 09:00 deri më 15:00

 

Për punime remont të planifikuar, më datë 27/09/2018 nga ora 09:00 deri në orën 15:00  do të stakohet dhe tokëzohet linja Fush Krujë – Laҫ1.

 

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacioni Mamurras si dhe disa zona në rrethin e Kurbinit, më datë 27/09/2018  nga ora 09:00 deri në orën 15:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube