Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fush – Krujë – Laҫ 1, më datë 23 /10/2018 nga ora 08:00 deri më 17:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjes HEC Fierzë – Gropaj – Bajram Curri, më datat 22-23 /10/2018 ora 08:00 deri më 16:00
October 22, 2018
Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Bushat 2 – Lezhë, më datë 24/10/2018 nga ora 08:00 deri më 16:00
October 22, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fush – Krujë – Laҫ 1, më datë 23 /10/2018 nga ora 08:00 deri më 17:00

Për punime remonti të planifikuar të linjës Fush Krujë – Laҫ 1, më datë 23/10/2018 nga ora 08:00 deri në orën 17:00  do të stakohet dhe tokëzohet linja Fush Krujë – Laҫ1, si dhe si masë sigurise do të stakohen Fidrat Laҫ1, Sanxhak dhe Hekurudha në N/Stacionet  Laҫ1.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacioni Mamurras ndërsa zonat që do të mbeten pa energji elektike janë në rrethin e Kurbinit, më datë 23 /10/2018  nga ora 08:00 deri në orën 17:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube