Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fier – Vlorë, më 05/10/2018 ora 08:30 deri më 15:00

Njoftim për shtyp stakim të Celësave në N/Stacionin Tirana1, më 03/10/2018 ora 01:00 deri më 05:00
October 2, 2018
Njoftim për shtyp për punime në N/Stacionin Laҫ, më datë 06/10/2018 ora 05:00 deri më 06:00
October 5, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fier – Vlorë, më 05/10/2018 ora 08:30 deri më 15:00

 

Për punime për remont të planifikuar, më datë 05/10/2018 nga ora 08:30 deri në orën 15:00  do të stakohet dhe tokëzohet linja Fier – Kafaraj – Vlorë.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Fierit dhe të Vlorës, më datë 05/10/2018  nga ora 08:30 deri në orën 15:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube