Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fier- Rrazhbull, më 27/09/2018 ora 08:00 deri më 15:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fush Krujë – Laҫ1, më 27/09/2018 ora 09:00 deri më 15:00
September 24, 2018
Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fush Krujë – Laҫ1, më 27/09/2018 ora 09:00 deri më 15:00
September 26, 2018

 

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fier- Rrazhbull, më 27/09/2018 ora 08:00 deri më 15:00

 

Për punime remont të planifikuar të linjës Fier – Rrazhbull, më datë 27/09/2018 nga ora 08:00 deri në orën 15:00  do të stakohen dhe tokëzohen  Fidri F4 dhe Fidri F6 në N/Stacionin Divjakë si dhe Fidri F5 në N/Stacionin Rrogozhinë.

 

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Lushnjes dhe të Kavajë, më date 27/09/2018  nga ora 08:00 deri në orën 15:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube