Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Bushat2 – Lezhë, më datë 25/10/2018 nga ora 08:00 deri më 16:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Burrel – Bulqizë, më datë 25/10/2018 nga ora 09:00 deri më 11:00
October 24, 2018
Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të Ҫelësave 20kV në N/Stacionin Tirana1, më datë 27/10/2018 nga ora 01:30 deri më 02:30
October 26, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Bushat2 – Lezhë, më datë 25/10/2018 nga ora 08:00 deri më 16:00

 

Për punime remonti të planifikuar të linjës Bushat2 – Lezhë, më datë 25/10/2018 nga ora 08:00 deri në orën 16:00  do të stakohet dhe tokëzohet linja Bushat2 – Lezhë.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacioni Bushat1 si dhe disa zonat në rrethin e Shkodrës, më datë 25 /10/2018  nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube