Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Bushat 2 – Lezhë, më datë 24/10/2018 nga ora 08:00 deri më 16:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Fush – Krujë – Laҫ 1, më datë 23 /10/2018 nga ora 08:00 deri më 17:00
October 22, 2018
Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Burrel – Vojnik, më datë 25/10/2018 nga ora 12:00 deri më 16:00
October 24, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Bushat 2 – Lezhë, më datë 24/10/2018 nga ora 08:00 deri më 16:00

Për punime remonti të planifikuar të linjës Bushat2 – Lezhë, më datë 24/10/2018 nga ora 08:00 deri në orën 16:00  do të stakohet dhe tokëzohet linja Bushat 2 – Lezhë.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacioni Bushat 1 ndërsa zonat që do të mbeten pa energji elektike janë në rrethin e Shkodrës, më datë 24 /10/2018  nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube