Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Burrel – Bulqizë, më datë 25/10/2018 nga ora 09:00 deri më 11:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Burrel – Vojnik, më datë 25/10/2018 nga ora 12:00 deri më 16:00
October 24, 2018
Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Bushat2 – Lezhë, më datë 25/10/2018 nga ora 08:00 deri më 16:00
October 24, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Burrel – Bulqizë, më datë 25/10/2018 nga ora 09:00 deri më 11:00

Për punime remonti të planifikuar të linjës Burrel – Bulqizë, më datë 25/10/2018 nga ora 09:00 deri në orën 11:00  do të stakohet dhe tokëzohet linja Burrel – Bulqizë.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacioni Suc dhe HEC –i Klos ndërsa zonat që do të mbeten pa energji elektike janë në rrethin e Matit, më datë 25 /10/2018  nga ora 09:00 deri në orën 11:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube