Njoftim për shtyp për remont të planifikuar te linjes 110 kV Ulez – Shutri – Kurbnesh, më 07-08/08/2018 ora 08:00 deri më 16:00

Njoftim për shtyp për remonte të planifikuara në N/Stacionin Tirana1 , më 30/07/2018 ora 05:00 deri më 08:00
July 29, 2018
Njoftim për shtyp për remont të planifikuar te linjes 110 kV Perrenjas – Librazhd, më 09-10/08/2018 ora 08:00 deri më 16:00
August 9, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar te linjes 110 kV Ulez – Shutri – Kurbnesh, më 07-08/08/2018 ora 08:00 deri më 16:00

 

Për punime të remonteve të planifikuara, më datë 07-08 /08/2018 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet dhe tokezohet linja L110-3 Ulez – Shutri – Kurbnesh. Gjate kesaj kohe mbeten pa tension: N/stacionet Shutrri, Kurbnesh, dhe HEC-et Lure, Prelle dhe Malle.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, gjate ketyre oreve do të mbeten pa energji elektike disa zona në Rajonin e Burrelit.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube