Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të Ҫelësave 20kV në N/Stacionin Tirana1, më datë 27/10/2018 nga ora 01:30 deri më 02:30

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Bushat2 – Lezhë, më datë 25/10/2018 nga ora 08:00 deri më 16:00
October 24, 2018
Njoftim për shtyp për remont të planifikuar linjës Fushë Arrëz – Reps, më datë 30/10/2018 nga ora 08:00 deri më 16:00
October 29, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të Ҫelësave 20kV në N/Stacionin Tirana1, më datë 27/10/2018 nga ora 01:30 deri më 02:30

Për punime remonti të planifikuar të Ҫelësave 20 kV në N/Stacionin Tirana1,  më datë 27/10/2018 do të stakohen dhe tokëzohen: Ҫelësi 20 KV të Fidrit A13 në N/Stacionin Tirana1 nga ora 01:30 deri në orën 02:00, dhe Ҫelësi 20 KV të Fidrit A15 në N/Stacionin Tirana1 nga ora 02:00 deri në orën 02:30.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Tiranës, më datë 27 /10/2018  nga ora 01:30 deri në orën 02:30.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube