Njoftim për shtyp – për remont të planifikuar sipas planit grafik, të Linjës 110kV L110 – 36 Lac 1 – Lac 2 – Fush Kuqe.

Operatori i Sistemit të Transmetimit (OST) sh.a ju informon se më datë 17/04/2018 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 110kV N/Stacionin Fush Kuqe si dhe stakim dhe tokëzim të Linjës 110kV L110 – 36 Lac 1 – Lac 2 – Fush Kuqe. Si rezultat i këtij stakimi mbeten pa energji elektrike gjate kësaj periudhe kohe N/Stacioni Rrile, Fush Kuqe, Hidrovoret Droje – Shellinze si dhe Pompat e Ujesjellësit Fush Kuqe ndërsa zonat që mbeten pa energji elektrike janë:

në rrethin Kurbin Fush Kuqe Qender, Kisha- Gurrez, Privat, Tufzimi, Patok, Ujesjellsi Fushe-Kuqe, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.

në rrethin Lezhë/ Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin Tuaj,                                                    

OST sh.a.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube