Njoftim për shtyp për remont të planifikuar në Linjën Fier – Ballsh, më 20/09/2018 ora 08:00 deri më 15:00

Njoftim për shtyp për punime rehabilituese të Linjës Laç1 – Laç2 , më 20-25/09/2018 ora 08:00 deri më 17:00.
September 16, 2018
Njoftim për shtyp për punimet në rikonstruksionit e N/Stacionin të Komanit, më 22/09/2018 ora 08:00 deri më 18:00
September 19, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar në Linjën Fier – Ballsh, më 20/09/2018 ora 08:00 deri më 15:00

 

Për punime të remonteve të planifikuara, më datë 20/09/2018 nga ora 08:00 deri në orën 15:00  do të stakohet dhe tokëzohet Linja Fier – Jagodinë – Ballsh, me stakim Fidri F1 Dukas.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Mallakastrës, më datë 20/09/2018  nga ora 08:00 deri në orën 15:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube