Njoftim për shtyp për remont të planifikuar linjës Fushë Arrëz – Reps, më datë 30/10/2018 nga ora 08:00 deri më 16:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të Ҫelësave 20kV në N/Stacionin Tirana1, më datë 27/10/2018 nga ora 01:30 deri më 02:30
October 26, 2018
Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të Traktit 35kV në N/Stacionin Tirana1, më datë 03/11/2018 nga ora 03:00 deri më 06:00
November 2, 2018

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar linjës Fushë Arrëz – Reps, më datë 30/10/2018 nga ora 08:00 deri më 16:00

Për punime remonti të planifikuar të linjës Fushë Arrëz – Reps,  më datë 30/10/2018 do të stakohet dhe tokëzohet  linja Fushë Arrëz – Reps nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike N/Stacionet Reps, Rubik, Rrëshen, Kacinar, HEC- i Ura e Fanit , TETE Albania, si dhe disa zona në rrethin e Mirditës, më datë 30 /10/2018  nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube