Njoftim për shtyp për punimet në rikonstruksionit e N/Stacionin të Komanit, më 22/09/2018 ora 08:00 deri më 18:00

Njoftim për shtyp për remont të planifikuar në Linjën Fier – Ballsh, më 20/09/2018 ora 08:00 deri më 15:00
September 19, 2018
Njoftim për shtyp për remont të planifikuar të linjës Burrel – Bulqizë, më 24-25/09/2018 ora 08:00 deri më 16:00
September 21, 2018

Njoftim për shtyp për punimet në rikonstruksionit e N/Stacionin të Komanit, më 22/09/2018 ora 08:00 deri më 18:00

 

Për punime të planifikuara në rikonstruksonin e N/Stacionit të Komanit, më datë 22/09/2018 nga ora 08:00 deri në orën 18:00  do të stakohet dhe tokëzohet Fidri F1 në N/Stacionin Koman.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Shkodrës, më datë 22/09/2018  nga ora 08:00 deri në orën 18:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube