Njoftim për shtyp për punime rehabilituese të linjës Shkopet – Laç, më datë 25/01/2019 nga ora 12:00 deri më 17:00 dhe 26-27/01/2019 nga ora 08:00 deri më 13:00

Punonjësit e OST sh.a duke mirëmbajtur linjat në kushte të vështira atmosferike
January 24, 2019
Njoftim për Shtyp për punime për shtrimin e fibrës optike në Linjën Burrel – Elbasan, në datat 04-05/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30
January 31, 2019

Njoftim për shtyp për punime rehabilituese të linjës Shkopet – Laç,  më datë 25/01/2019 nga ora 12:00 deri më 17:00  dhe 26-27/01/2019 nga ora 08:00 deri më 13:00 

Për punime rehabilituese të linjës Shkopet – Laç1, më datë 25/01/2019 nga ora 12:00-17:00 dhe 26-27/01/2019 nga ora 08:00-13:00 do te stakohen dhe tokëzohen linja Shkopet – Laç1, linja të Fidrit Milot në N/Stacionin Laç2 dhe linjat: Laç2 – Ulëz dhe Laç2– Lezhë.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike disa  zona në rrethin e Kurbinit në date 25/01/2019  dhe 26-27/01/2019 në oraret e sipër njoftuara.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube