Njoftim për shtyp për punime rehabilitimi të Linjës Laç1 – Laç2 , më 17-18/09/2018 ora 08:00 deri më 17:00.

Njoftim për shtyp për remonte të planifikuar të Linjës Ballsh – Krahes – Memaliaj, më 18/09/2018 ora 08:00 deri më 15:30.
September 16, 2018
Njoftim për shtyp për punime rehabilituese të Linjës Laç1 – Laç2 , më 19/09/2018 ora 08:00 deri më 16:00.
September 16, 2018

Njoftim për shtyp për punime rehabilitimi të Linjës Laç1 – Laç2 , më 17-18/09/2018 ora 08:00 deri më 17:00

 

Për punime të rehabilitimit të Linjës Laç1 – Laç2, më datat 17-18/09/2018 nga ora 08:00 deri në orën 17:00  do të stakohen dhe tokëzohen fidrat Kombinat dhe Kromi në N/Stacionin Laç1.

 

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zona në rrethin e Kurbinit, më datat 17-18/09/2018  nga ora 08:00 deri në orën 17:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube