Njoftim për shtyp për punime për shtrimin e përcjellësit në Traktin 400kV Hec Koman, më datat 09-10/11/2018 nga ora 08:30 deri më 16:30

Njoftim për shtyp për stakim të Linjës Burrel – HEC Cerrunjë, më datat 08/11/2018 nga ora 08:00 deri më 11:00 dhe 11/11/2018 nga ora 14:00 deri në orën 17:00
November 7, 2018
Projekti : “Linja ajrore 220 kV me dy qarqe Tirana2 – Rrashbull dhe unaza 110 kV e Tiranes”
November 14, 2018

Njoftim për shtyp për punime për shtrimin e përcjellësit në Traktin 400kV Hec Koman, më datat 09-10/11/2018 nga ora 08:30 deri më 16:30

 

Për punim për shtrimin e përcjellësit në Traktin 400 kV Hec Koman, në bazë të projektit për zgjerimin e tij, si masë sigurie më datat 09-10/11/2018 nga ora 08:30 deri në orën 16:30 do të stakohet dhe tokëzohet linja 6kV të Fidrit F1 në N/Stacionin Koman.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa zonat në rrethin e Shkodrës, më datë 09-10/11/2018 nga ora 08:30 deri në orën 16:30.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube