Njoftim për Shtyp për punime për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Krahës, në datë 08/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për Shtyp për punime për stakim të Zbarrave në Hec Ulëz si dhe të linjës Ulëz – Shutri – Kurbnesh, me kërkesë të shoqërisë KURUM International sh.a., në datë 07/02/2019 nga ora 11:00 deri në orën 12:00
February 6, 2019
Administratori i OST sh.a, Z. Drenova priti në takim Sekretarin e Përgjithshëm të Energy Charter Z. Rusnák së bashku me Ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë Zj. Balluku.
February 7, 2019

Punime për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Krahës,  në datë 08/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 

Në kuadër të punimeve për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Krahë, në datë 08/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 10kV në N/Stacionin Krahës.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Krahës dhe disa zona në Rrethin e Tepelenës në datë 08/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube