Njoftim për Shtyp për punime për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Këlçyrë, në datë 15/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për Shtyp për punime për shtrimin e fibrës optike (OPGW) për linjën e Hec –it Seta 4 (Arras) në linjën Peshkopi – Hec Lapaj, si masë sigurie stakohet linja Peshkopi – Fush Aliaj dhe linjat 10kV në N/Stacionin Fush Aliaj, në datat 11-19/02/2019
February 8, 2019
Njoftim për Shtyp për stakim të detyruar diktuar në gjendje emergjence, të Linjes Komsi Burrel – Hec Cërrunjë (Klos), në datë 13/02/2019 nga ora 11:30 deri në orën 15:00
February 13, 2019

Punime për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Këlçyrë,  në datë  15/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 

 

Në kuadër të punimeve për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Këlçyrë, në datë 15/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 10kV në N/Stacionin Këlçyrë.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Këlçyrë, Hec Shtika si dhe disa zona në Rrethin e Përmetit në datë 15/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube