Njoftim për Shtyp për punime për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Ibë, në datë 06/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për Shtyp për punime për shtrimin e fibrës optike në Linjën Burrel – Elbasan, në datat 04-05/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30
January 31, 2019
Njoftim për Shtyp për punime për stakim të Zbarrave në Hec Ulëz si dhe të linjës Ulëz – Shutri – Kurbnesh, me kërkesë të shoqërisë KURUM International sh.a., në datë 07/02/2019 nga ora 11:00 deri në orën 12:00
February 6, 2019

Punime për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Ibë,  në datë 06/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 

Në kuadër të punimeve për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Ibë, në datë 06/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 10kV në N/Stacionin Ibë.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Ibë, Hec – Murdare 1, 2 dhe disa  zona në Rrethin e Tiranës në datë 06/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube