Njoftim për shtyp për punime në N/stacionin Traktora,  më datë 22/01/2019 nga ora 03:00 deri më 06:00

KONSULTIMI I OPSIONEVE TË NIVELEVE KUFI/PRAGJEVE PER KLASIFIKIMIN E GJENERUESVE TË RINJ
January 21, 2019
Njoftim për shtyp për punime rehabilituese të linjës Shkopet – Laç,  më datat 24-25/01/2019 dhe 28-29/01/2019 nga ora 08:00 deri më 15:00 
January 22, 2019

Njoftim për shtyp për punime në N/stacionin Traktora,  më datë 22/01/2019 nga ora 03:00 deri më 06:00 

Për stakime emergjence për eleminim e një kontakti të dobët të thikave midis seksionit te I-re dhe te II –të në N/Stacionin Traktora, më datë 22/01/2019 nga ora 03:00 deri me 06:00 do të ztakohen dhe tokëzohen Seksionet e I –rë dhe i II-të , Linja Traktora – Selite dhe linja Traktora – Farkë ne N/Stacionin Traktora.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, nuk ka zona qe mbeten pa energjie elektrike, më datë 22/01/2019 nga ora 03:00 deri me 06:00.

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube