Njoftim për shtyp për punime në N/Stacionet Manze, Golem, më datat 21-23/01/2019 nga ora 08:00 deri më 16:00

Njoftim për shtyp për punime në N/stacionin Laç 2,  më datat 21-23/01/2019 nga ora 08:00 deri më 17:00 
January 18, 2019
KONSULTIMI I OPSIONEVE TË NIVELEVE KUFI/PRAGJEVE PER KLASIFIKIMIN E GJENERUESVE TË RINJ
January 21, 2019

Njoftim për shtyp për punime në N/Stacionet Manze, Golem, më datat 21-23/01/2019 nga ora 08:00 deri më 16:00 

Për punime për intsalimine sistemit të matjes, më datë 21/01/2019 stakohet dhe tokëzohet Zbarrat  në N/Stacionin Porto Romano, më datë 22/01/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 stakohet dhe tokëzohet Zbarrat  në N/Stacionin Manzë dhe më datë 23/01/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 stakohet dhe tokëzohet Zbarrat  në N/Stacionin Golem.

Për shkak të veprimeve operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbetet pa energji elektike disa  zona në rrethin e Durrës dhe Durrës – Shijak  më datat 21-23/01/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

 

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube